Stuegulv i privat hjem

Hos Trio Service har vi stor erfaring med forskellige typer specialbelægning, hvorfor vi også kan hjælpe dig, hvis du søger en gulvløsning i enten epoxy eller polyurethan, eller hvis du skulle være interesseret i et robust industrigulv. Uanset din opgave står vi klar til at levere en kvalitetssikker og gennemført løsning.

PU Gulv Polyurethangulv

Stuegulv i polyurethan

Hvis du godt kunne tænke dig at gulv, der er både rengøringsvenligt, behageligt at gå på og har en virkelig god belastningsevne, så bør du vælge et gulv i polyurethan. Denne type gulv er især rigtig godt som stuegulv, da du foruden de ovennævnte fordele også har gode tilpasningsmuligheder med et polyurethangulv. Her kan du frit vælge et stuegulv i lige præcis de farver, som passer bedst ind i din indretning.

Ligeledes får du med et stuegulv i polyurethan også et gulv med både støddæmpende og lydisolerende egenskaber, hvorfor her er tale om et virkelig godt alternativ til de traditionelle gulvtyper. Hos Trio Service står vi klar til at hjælpe dig med dit nye stuegulv, og uanset hvilken type stuegulv du vælger, kan du være sikker på et flot og holdbart resultat, hvor håndværket er i top.

Kontakt os allerede i dag!

Så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dine behov og muligheder for stuegulv. Giv os et kald på 22 38 01 11, eller skriv til kontakt@trioservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

PU gulv Polyurethangulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds