Kontorgulv

Kunne du godt tænke dig at få lagt specialgulv inde på kontoret, eller leder du efter et lydisolerende og behageligt gulv til din virksomhed? Så kan du med fordel vælge at få lagt et kontorgulv i polyurethan – og det kan vi heldigvis hjælpe med hos Trio Service! Vi har mange års erfaring inden for gulve og specialbelægninger, så du kan være helt tryg ved at lægge opgaven i vores hænder.

PU gulv Polyurethangulv

Mange fordele ved et kontorgulv i polyurethan

Vælger du at få lagt et kontorgulv i polyurethan, kan du se frem til mange forskellige fordele. Blandt andet får du et gulv med både støddæmpende og lydisolerende egenskaber, hvilket gør polyurethan særligt velegnede til kontormiljøer. Samtidig får du også et gulv, der er både fleksibelt og blødt, hvorfor det også er langt mere behageligt at gå på. Og som en ekstra fordel er der her også tale om en gulvtype, der sikrer en nem vedligeholdelse, da materialet er nemt at rengøre.

Det kan derfor godt betale sig at vælge polyurethan som kontorgulv, og hos Trio Service står vores dygtige medarbejdere klar til både at rådgive dig bedst muligt om dine muligheder og hjælpe dig med at få lagt nyt gulv.

Ring for uforpligtende tilbud

Hvis et kontorgulv i polyurethan lyder som noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten kontakt@trioservice.dk eller på 22 38 01 11 – sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Epoxygulv Industrigulv Polyurethangulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds