Køkkengulv i privat hjem

Hvis et slidstærkt og fleksibelt køkkengulv lyder som noget for dig, så kan du med fordel få lagt et polyurethangulv. Og det kan vi heldigvis hjælpe med hos Trio Service. VI har mange års erfaring med at lægge både epoxy-, industri- og polyurethangulve, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

PU Designgulv

En flot og holdbar løsning til dit køkkengulv

Når det kommer til køkkengulve, er polyurethan et rigtig godt valg. Især hvis du ønsker et gulv, der holder sig flot i længere tid, er utrolig slidstærkt og samtidig også sikrer dig en nemmere og hurtigere rengøring. Dertil kommer også, at du med et køkkengulv i polyurethan får et blødt gulv, der er virkelig behageligt at gå på. Med de mange fordele kan det derfor godt betale sig at vælge denne type gulv til køkkenet derhjemme.

Hos Trio Service har vi stor erfaring med at lægge gulve, og uanset dine ønsker og behov kan du være sikker på en professionel og flot løsning, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på kontakt@trioservice.dk, eller ring til os på 22 38 01 11. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds