Designgulv / PU-gulv

Kunne du godt tænke dig et robust og samtidig stilrent gulv hjem til boligen? Så er du kommet til den helt rette! Hos Trio Service har vi mange års erfaring med at lægge designgulve, hvor der til enhver tid tages højde for kundens ønsker og behov. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os hjælpe med dit nye designgulv.

Designgulv PU gulv Polyurethangulv

Hvad er et designgulv?

Et PU designgulv er en Polyurethanbelægning bygget op i 5 lag. Her er der tale om et komfortbelægning er behagelig at gå på og samtidig skaber god akustik i hjemmet.

Samtidig er belægningen virkelig robust, rengøringsvenligt og slidstærkt gulv med mange anvendelsesmuligheder. Det skyldes især også det mere rå og stilrene udtryk, som designgulve har.

Dette gør denne type gulv til et både moderne og tidløst alternativ til eksempelvis de traditionelle trægulve og linoleum. Det smarte ved designgulv er også, at dette kan udføres oven på eksisterende gulve (både fliser, klinger og trægulve).

Designgulv bliver af mange kaldt for New Yorker-gulv.
Denne type gulvbelægning giver rummet et mere minimalistisk look, hvor det står dig frit for at vælge lige præcis det udtryk på gulvet, som passer bedst ind i din indretning. Hvad end du ønsker et designgulv med et råt eller klassisk look, eller det skal være mat, halvmat eller i højglans, så kan vi hos Trio Service hjælpe med et flot og holdbart gulv.

Kontakt os for at høre mere

Hvis et designgulv lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten kontakt@trioservice.dk eller på 22 38 01 11. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig.

PU gulv i køkken

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds