Polyurethangulv

Hvis du søger et fleksibelt og samtidig også et utrolig slidstærkt gulv, så kan du med fordel vælge en løsning med polyurethangulv. Denne gulvtype er et meget populært valg til mange forskellige formål, da du her får et gulv, der er både blødt, fleksibelt, langtidsholdbart og slidstærkt på en og samme tid. Hos Trio Service er vi eksperter, når det kommer til specialbelægninger med blandt andet epoxy og polyurethan, så du kan være helt tryg ved at lade os stå for dit nye gulv.

Designgulv / PU-gulv
Køkkengulv i privat hjem
Stuegulv i privat hjem
Kontorgulv
Polyurethangulv i køkken

Hvad er et polyurethangulv?

Polyurethangulve, ofte forkortet til PU-gulve, sikrer dig et gulv med en god komfort. Denne type gulv er især udbredt inden for industrien, men er i dag også et meget populært valg til øvrige erhverv og private hjem og kan både bruges indendørs og udendørs. Det skyldes især, at polyurethan er et både slidstærkt, støddæmpende, lydisolerende og vandtæt materiale, hvorfor det også egner sig godt til en lang række formål.

Kort sagt er der tale om en 2-komponent belægning, som holder i årevis, og i modsætning til epoxygulve bruges her ikke et opløsningsmiddel til hærdning af gulvet. Inden et PU-gulv lægges, er det dog vigtigt at få slebet den eksisterende overflade, så denne er helt jævn. Det er derfor også vigtigt at lade en erfaren fagmand stå for opgaven, da det er svært at lægge polyurethangulv, hvis ikke man har erfaring med det. Hos Trio Service står vi klar til at yde eksperthjælp – vi tilbyder løsninger med polyurethan i hele landet.

Fordele ved polyurethangulv

Med et polyurethangulv er der mange fordele at se frem til. En af de vigtigste fordele er, at gulvet tåler utrolig meget. Det er som nævnt slidstærkt og vandtæt, men det er også resistent over for alle typer rengøringsmidler, der således ikke kan ødelægge belægningen. Der skal ligeledes også meget til for at skade gulvet, hvorfor denne gulvtype også holder i mange år.

Noget andet er, at her er tale om en blød belægning, der er yderst behagelig at gå rundt på. Mange af vores kunder vælger at få lagt polyurethangulv, da de ønsker et New Yorker-look i boligen, hvor denne type belægning tilfører et smart og indbydende udtryk til indretningen. Og så kan du også selv vælge farve og nuance på gulvet, så det bliver præcis, som du ønsker. Der er således mange tilpasningsmuligheder med et gulv i polyurethan.

Få en flot løsning med polyurethan

Gennem tiden er polyurethangulve blevet mere og mere populære i både virksomheder og private hjem, hvor der er et ønske om et blødt og holdbart gulv. Derfor vil du også kunne se denne type gulv mange forskellige steder. Blandt andet bruges polyurethangulv ofte følgende steder:

  • Stuer, køkkener og børneværelser
  • Forretningslokaler
  • Sportshaller og fitnesscentre
  • Slagterier
  • Garager og værksteder

Mulighederne er mange, og hvis et polyurethangulv lyder som noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med flotte og kvalitetssikre løsninger og kan tage os af hele processen i forbindelse med dit nye gulv. Skal vi også hjælpe dig med et formidabelt gulv? Ring til os på 22 38 01 11, eller skiv til kontakt@trioservice.dk for et uforpligtende tilbud.

Polyurethangulv i køkken

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds