Værkstedsgulv

Kunne du godt tænke dig et robust og slidstærkt værkstedsgulv, og leder du derfor efter et professionelt firma til opgaven? Så er du kommet til den helt rette! Hos Trio Service har vi både erfaringen og kompetencerne til at sikre dig den bedst mulige løsning i forbindelse med specialgulv, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi også skal hjælpe dig.

Værkstedsgulv epoxygulv

Et gulv, der kan holde til lidt mere

Et værkstedsgulv skal kunne holde til lidt hårdere miljøer med både tung trafik og olie samt skidt og snavs, og derfor bør gulve til værksteder også kunne holde til massivt slid og være ekstremt slidstærke og holdbare. Dertil kommer også, at et værkstedsgulv bør være modstandsdygtig over for eksempelvis opløsningsmidler og diverse andre kemikalier samt være nemt at rengøre.

Hos Trio Service står vi klar til at hjælpe dig med den helt rette type værkstedsgulv, hvor vi kan tilbyde flere forskellige løsninger. Fælles for dem alle er det hårdføre materiale, der sikrer, at gulvet kan holde til arbejdet på et værksted. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for blandt andet epoxy-, polyurethan- og industrigulve, som kan tilpasses dine specifikke behov.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder i forbindelse med nyt værkstedsgulv, ligesom du også er velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud. Ring på 22 38 01 11, eller skriv til kontakt@trioservice.dk.

Værkstedsgulv Epoxygulv Industrigulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds