Lagergulv

Til enhver produktions-, industri- eller lagerhal er det vigtigt med det helt rigtige underlag og den rette type gulv, og derfor står vi hos Trio Service klar til at hjælpe dig med en både slidstærk og professionel løsning. Uanset dine behov for lagergulv kan du være helt sikker på et robust og holdbart resultat, når du lader os klare opgaven.

Lagergulv fyn Epoxy lagergulv

Valg af lagergulv

Når det kommer til valget af lagergulv, afhænger dette helt og holdent af, hvilke krav der stilles til gulvet. Skal det kunne holde til tunge maskiner? Er der behov for et støddæmpende eller lydisolerende gulv? Uanset hvilke krav og behov du måtte have, kan vi tilbyde en løsning, der imødekommer netop dine behov. Til lagergulv vil vi dog anbefale at vælge en hård industribelægning evt med skridsikring. Der er mange muligheder inden for lagergulve. 

Ligeledes vil et lagergulv et fugefrit lagergulv også være nemt at rengøre, foruden at her er tale om et meget slidstærkt og holdbart gulv, der således nemt kan holde til det, arbejdet i en lagerhal byder på.

Lad os hjælpe med dit nye gulv

Skal du bruge nyt gulv til lageret? Så kan du trygt vælge Trio Service til opgaven.

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om dit projekt, så kontakt os endelig på 22 38 01 11 eller på
kontakt@trioservice.dk.

Lagergulv Lagergulv fyn Epoxy lagergulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds