Industrikøkken gulv

Idet en god hygiejne er alfa og omega i et industrikøkken, er det en god ide at vælge et gulv, der er både nemt at rengøre og vedligeholde, så du hele tiden kan sikre en god hygiejne i køkkenmiljøet. Derfor kan du med fordel vælge et industrigulv i enten polyurethan eller epoxy, og det hjælper vi hellere end gerne med hos Trio Service.

Epoxy køkkengulv industrikøkken

Rengøringsvenligt gulv til industrikøkkener

Hos Trio Service har vi mange års erfaring inden for specialgulve, hvorfor vi også kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning til dit industrikøkken. Når det kommer til industrikøkken gulv, vil det være en fordel at vælge et gulv med en høj slidmodstand, der kan holde til lidt mere, ligesom det også vil være en god ide at vælge et skridsikkert gulv. Her kan du frit vælge imellem gulv i epoxy eller polyurethan, der begge sikrer et gulv med en høj slidstyrke og giver dig et fugefrit gulv. Det betyder også, at dette gulv er nemt at rengøre, hvorved du kan være sikker på en optimal hygiejne i industrikøkkenet.

Skal vi lægge dit nye gulv?

Lader du Trio Service stå for at lægge dit nye specialgulv, er du garanteret en dygtig samarbejdspartner, der har fokus på kvalitet, håndværk og suveræn service. Skal vi også hjælpe dig? Skriv til os på kontakt@trioservice.dk, eller ring på 22 38 01 11.

Indutrigulv Industrikøkken Industrikøkkengulv epoxygulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds