Industrigulv

Industrigulve er perfekte til områder med høj belastning. Hvis din virksomhed har et lager, et værksted, en fabrik eller et generelt bare et rum, hvor der arbejdes med tunge materialer, så er et industrigulv vejen frem.

Hos Trio Service er industrigulv en af vores specialiteter. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du er interesseret i denne gulvtype. Herunder går vi i dybden med fakta og fordele ved industrigulve – og vi kommer med flere eksempler på, hvor det kan benyttes.

Lagergulv
Værkstedsgulv
Industrikøkken gulv
Industrigulv Epoxygulv Lagergulv

Fakta om industrigulve

Inden for industrien er det næsten altid nødvendigt med et solidt og slidstærkt gulv, som tåler at være underlag for noget tungt arbejde. Der er ikke plads til nogle kompromiser når det gælder gulvet. Det er simpelthen bare noget, der skal være på plads.

Et industrigulv er kendetegnet ved at det tåler stor belastning og at det mindsker støj. Det bør være fugefrit, og som udgangspunkt giver det mening med en belægning af enten epoxy eller polyurethan.

Hvad er fordelene?

De mest væsentlige fordele ved et industrigulv er, at det tåler enorme belastninger. Det har du brug for, hvis du for eksempel driver et værksted eller en hal. Et gulv skal kunne holde til meget, hvis du har tunge maskiner stående, og hvis du har meget fysisk trafik i lokalet – og det kan et industrigulv.

En anden fordel ved et industrigulv er, at det er nemt at rengøre, og at det kan laves kemikalieresistent. Da det er fugefrit, sikrer du samtidig, at det er hygiejnisk. Derfor ser vi også industrigulve i store køkkener inden for fødevarebranchen. Støjen kan også mindskes, når du har den rette belægning. Et industrigulv i polyurethan er for eksempel et stærkt valg, da det er lydisolerende og støddæmpende.

Det giver bedst mening for virksomheder at få lagt et industrigulv. Men i nogle tilfælde kan det også være oplagt for privatpersoner. Eksempelvis hvis du har brug for et solidt garagegulv e.l.

Hvor bruges industrigulve?

Navnet afslører en del i sig selv. Men for at være lidt mere præcis, så ses gulvtypen oftest disse steder:

  • Industrihaller
  • Garager
  • Lager
  • Autoværksteder
  • Vandværker
  • Fabrikker
  • Landbrug
  • Parkeringskældre
  • Vaskerier
  • Industrikøkkener

Hvis du har brug for et industrigulv, så kontakt os med det samme. Vi kan tale om dine behov, og vi giver et uforpligtende tilbud inden for et døgn!

Industrigulv Industrigulv Skidsikring
Epoxygulv Industrigulv Polyurethangulv

Lad os stå for dit industrigulv

Hvis et industrigulv lyder som noget for dig, og du godt kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder, så kontakt os endelig med det samme!

Giv os et kald på 22 38 01 11, eller skriv til os på
kontakt@trioservice.dk.

Så tager vi sammen en snak om dine behov, og så giver vi et uforpligtende tilbud inden for et døgn.

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds