Epoxygulv

Hvis du er interesseret i et slidstærkt gulv med en lang holdbarhed, så er et epoxygulv værd at overveje. Det er ikke kun nemt at vedligeholde, men også nemt at rengøre, hvorfor det sikrer en høj hygiejne. Hos Trio Service har vi specialiseret os i epoxygulve, så hvis du mangler et nyt kvalitetsgulv, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder.

Garagegulv
Epoxy køkkengulv industrikøkken

Hvad er et epoxygulv?

Et epoxygulv er den stærkeste type gulv i branchen, da der her er tale om en virkelig slidstærk og holdbar gulvtype. Epoxy består af to komponenter: epoxyharpiks og en hærder. Når de kombineres, giver dette en stærk sammensætning, som resulterer i et yderst solidt materiale. Det betyder også, at denne gulvtype er helt perfekt, hvis du søger en solid og flot langtidsløsning, hvad end det er til privat eller til erhverv.

Epoxygulve har længe været brugt i industrien og hos virksomheder, hvor der er et stort behov for slidstærke og robuste gulve, der kan holde til lidt af hvert. De seneste år er epoxygulve også blevet utrolig populære i private hjem, da det giver et industrielt og moderne skandinavisk look til den øvrige indretning. Hos Trio Service står vi klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Hvad er fordelene?

Med et epoxygulv får du en slidstærk belægning til dit gulv, som du nemt selv kan vedligeholde. Dertil kommer også, at et epoxygulv er både rengøringsvenligt, skridsikkert og fugefrit. Så hvis du søger en flot og nem løsning, der holder i mange år, kan du med fordel vælge epoxybelægning til dit gulv. Af andre fordele kan også nævnes de mange tilpasningsmuligheder, som epoxy giver. Du har nemlig mulighed for at tilpasse belægningen, så den imødekommer de ønsker, du måtte have.

Det gælder blandt andet i forhold til farver. Med epoxy får du således muligheden for at tilpasse gulvet helt og holdent til dit hjem, din virksomhed, eller hvor du ønsker at få lagt epoxygulv.

Skal vi hjælpe med epoxygulv?

Når det kommer til epoxygulve, har du utrolig mange anvendelsesmuligheder. Så længe det er indendørs, kan du få epoxygulv lige der, hvor du synes. Blandt andet kan epoxy bruges til:

  • Køkkengulv
  • Garagegulv
  • Badeværelsesgulv
  • Butiksgulv
  • Kældergulv

Hvis du er i tvivl om dine muligheder for epoxygulv, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et fugefrit gulv, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi er eksperter i epoxygulve, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at få dit drømmegulv. Ring til os på 22 38 01 11, eller skriv til kontakt@trioservice.dk for et uforpligtende tilbud.

Epoxy industrigulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds