Specialbelægninger til gulve

Hos Trio Service har vi specialiseret os i professionelle specialbelægninger til gulve, hvorfor vi blandt andet tilbyder løsninger inden for epoxy-, polyurethan- og industrigulv. Vi har stor erfaring med at levere gulve med specialbelægning til alle typer af kunder uanset opgavens størrelse. Hvad end det drejer sig om en lille eller en større, kompleks opgave, så har vi kompetencerne til at sikre dig en kvalitetssikker løsning.

Epoxygulv
Polyurethangulv
Industrigulv
PU Designgulv

Eksperter i overfladebehandlede og fugefrie gulve

Hos Trio Service arbejder vi med flere forskellige typer gulvbelægninger, hvor fællesnævneren er, at de alle er fugefrie. En af de helt store fordele ved et fugefrit gulv er, at de er lette at rengøre og derved også sikrer en høj hygiejne. Det betyder også, at et fugefrit gulv passer ind i miljøer, hvor der er stor fokus på hygiejne. Derfor tilbyder vi hos Trio Service også løsninger til en lang række forskellige brancher, hvor der er forskellige krav til gulvets belægning.

Vi tilbyder blandt andet følgende specialbelægninger:

  • Epoxygulv
  • Polyurethangulv
  • Industrigulv

Uanset din opgave og dine branchespecifikke behov kan vi tilbyde en professionel løsning, der sikrer dig et resultat, der lever op til dine forventninger og imødekommer dine behov. Hvad end det gælder krav til hygiejne, belastning, udseende, slidstyrke eller noget helt femte, kan vi levere den rette løsning til lige netop dig. Vores dygtige medarbejdere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, da dette sikrer dig den bedst mulige løsning og det bedste resultat. Det betyder også, at du med Trio Service som din samarbejdspartner er garanteret en skræddersyet løsning og et resultat af højeste kvalitet.

Gulvbelægning til mange formål

Vi tilbyder løsninger inden for specialbelægning til både private og erhverv, der søger en kvalitetssikker og holdbar løsning til gulvet. Vi hjælper kunder på Fyn, men kører også gerne ud til opgaver i hele landet. Ligeledes står vores erfarne medarbejdere også klar med kyndig rådgivning og vejledning i dine muligheder inden for gulvbelægning.

Med et fugefrit gulv får du et alsidigt gulv med mange anvendelsesmuligheder og til brug i mange forskellige brancher. Vores gulve kan eksempelvis bruges i:

  • Industrikøkkener
  • Værksteder
  • Lagerhaller
  • Garager

Så tøv endelig ikke med at spørge os til råds, hvis du er interesseret i et gulv med specialbelægning – vi står klar til at hjælpe med den helt rette løsning. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@trioservice.dk eller ringe til os på 22 38 01 11 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

epoxygulv

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds