Galleri

Her kan du se billeder fra nogle af vores projekter rundt omkring i Danmark. Der er alt inden for Polyurethangulve, industrigulve, epoxygulve, garagegulve, køkkengulv, værkstedsgulv i epoxy og meget mere. 

Vi er et gulvbelægningsfirma beliggende i Odense, hvorfra vi løser opgaver inden for specialbelægning for både private og erhverv i hele danmark.

Vi tilbyder kvalitetssikre løsninger i hele landet, hvor vores stærke team af kompetente medarbejdere vægter service, kvalitet og godt håndværk højt. Lader du Trio Service stå for den nye gulvbelægning til din opgave, er du garanteret en professionel samarbejdspartner med et solidt kendskab til epoxy-, polyurethan- og industrigulv.

Et gulv er ikke bare et gulv og det er derfor meget vigtigt at vi tilbyder gulve til dig, som matcher dine behov og dit budget. I det fleste tilfælde handler det ikke om at få løst opgaven hurtigst muligt, hvad end det drejer sig om Polyurethangulv, Epoxygulv eller industrigulv. Det handler mere om at få lagt det rigtige gulv med de rigtige funktioner, første gang. 

Det kan blive dyrt, hvis ikke dette bliver lavet ordenligt. Det er nemlig vigtigt at få en god oplevelse med dit nye fugefrie gulv hele vejen igennem processen, især når selve arbejdet finder sted. 

Vi arbejder med flere forskellige gulvtyper men ens for dem alle er, at de er flydende. Dvs ingen fuger. Vi har valgt at specialisere os inden for epoxygulve, polyurethangulve (også kendt som PU gulv eller New Yorker gulv og industrigulve. Du kan forvente kvalitetsprodukter og god service, når du handler med os. 

Hvad end du mangler et unikt designgulv eller et nyt garagegulv, så kan vi hjælpe dig. Vi kan også lave vores belægninger på eksisterende gulve, hvilket betyder at det ikke kræver det store arbejde før at vi kan komme i gang. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit kommende gulvprojekt. Hvis du har spørgsmål står vi naturligvis til rådighed. Det er også en rigtig god idé at få den rette rådgivning og få forventningsafstemt inden at du får lagt dit nye gulv. På den måde kan vi få afklaret hvilken belægning der passer bedst til dig. 

Vi giver altid gratis rådgivning samt uforpligtende tilbud på alle gulvopgaver. 

Du kan kontakte os lige her:  

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds