Om os

Trio Service er et gulvbelægningsfirma beliggende i Odense, hvorfra vi løser opgaver inden for specialbelægning for både private og erhverv. Vi tilbyder kvalitetssikre løsninger i hele landet, hvor vores stærke team af kompetente medarbejdere vægter service, kvalitet og godt håndværk højt. Lader du Trio Service stå for den nye gulvbelægning til din opgave, er du garanteret en professionel samarbejdspartner med et solidt kendskab til epoxy-, polyurethan- og industrigulv.

Epoxygulv Polyurethangulv Industrigulv om os

Vores værdier – kvalitet og høj kundeservice

Et gulv er selvfølgelig ikke bare et gulv, og det er vi fuldt bevidste om hos Trio Service. Når du skal have lagt et gulv, handler det således ikke om blot at få opgaven løst hurtigt og nemt. Det handler snarere om at få lagt et gulv af høj kvalitet, som både ser godt ud og holder til den forskelligartede trafik hen over gulvet.

Det er samtidig også vigtigt, at du får en god oplevelse, mens selve arbejdet finder sted. Og det kan du være helt sikker på med Trio Service som samarbejdspartner. Her bliver du mødt af et serviceminded og fagprofessionelt hold af eksperter inden for specialbelægning, der har fokus på kundeservice i øjenhøjde, hvor dine behov og ønsker kommer først og høres fra start. Vi lever for glade og tilfredse kunder, og derfor kan du altid forvente, at vi møder op til opgaven med et smil og godt humør. Hos os er du som kunde til enhver tid i centrum, hvorfor du kan være sikker på en tryg og sikker proces, hvor du er med hele vejen, og hvor vi vejleder dig i løbet af processen. På den måde kan vi sammen finde den helt rette løsning til dig og dine behov.

Lader du Trio Service stå for dit gulv, kan du således forvente en god oplevelse og et resultat, som du er tilfreds med. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – et gulv skal være indbydende, og det skal kunne holde til lidt af hvert. Så skulle du opleve, at vi har lavet en fejl i forbindelse med lægning af dit nye gulv, kan du være helt sikker på, at vi hurtigt får den rettet til. Ligeledes står vi altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning, sparring eller blot har spørgsmål. Vi er med dig hele vejen fra start til slut – og også gerne efterfølgende.

Gulve inden for epoxy, polyurethan og industri

Hos Trio Service arbejder vi med flere forskellige gulvtyper. Vores specialiteter er epoxy-, polyurethan- og industrigulve, og uanset hvilken type gulv vi skal hjælpe med, kan du være sikker på, at vi udelukkende anvender kvalitetsprodukter. Kun det bedste er godt nok, og derfor kan du med ro i maven lade os levere dit nye gulv, for vi ved, at et godt gulv kræver solide materialer

Hvad end du mangler et godt designgulv eller et flot New Yorker-gulv, så kan vi hjælpe. Vi kan både hjælpe med at få lagt et helt nyt gulv såvel som udføre overfladebehandling af eksisterende gulve. Hos Trio Service står vi til rådighed for både privat- og erhvervskunder – det gælder, uanset om du søger et polyurethangulv hjem til boligen, eller om du driver en virksomhed med et større behov for et slidstærkt gulv. Vi hjælper kunder i hele landet, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi også skal hjælpe dig. Vi er altid friske på flere udfordringer.

Epoxygulv Industrigulv Polyurethangulv
Epoxygulv Industrigulv Polyurethangulv Lager

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores forskellige ydelser, og hvordan vi kan hjælpe dig med specialbelægning til dit gulv. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave, som du modtager inden for et døgn efter vores indledende samtale. Det er en rigtig god måde at forventningsafstemme på, ligesom det også er en god måde at finde den helt rigtige løsning til dig på. Vi står naturligvis også klar med kompetent rådgivning og sparring i forbindelse med dit nye gulv.

Vi ser frem til at høre fra dig – kontakt os på enten kontakt@trioservice.dk eller på 22 38 01 11, og hør mere.

Har du brug hjælp?

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?
Så kontakt os nu på tlf: 22380111 eller kontakt@trioservice.dkSå kontakt os med det samme

This will close in 30 seconds